Maansiirto Savonlinnan seutu

Maansiirtotyöt ja maa-aineskuljetukset lähikunnissa

Maanrakennus- ja maansiirtotyöt kannattaa teettää osaavalla ammattilaisella. Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy on kokenut maanrakennusalan perheyritys Kerimäeltä. Meiltä saat kaikki alan palvelut luotettavasti ja laadukkaasti toteutettuina. Toimialuettamme ovat pääasiassa Savonlinna ja sen lähikunnat, missä palvelemme yksityisiä, yrityksiä sekä julkista sektoria.

Mukana kaikenkokoisissa urakoissa

Otamme mielellämme vastaan niin pieniä kuin suuriakin projekteja. Hoidamme maansiirrot, maanrakennustyöt sekä maa-aineskuljetukset sujuvasti ja tehokkaasti kaikenkokoisissa kohteissa. Osaavan työvoiman ja nykyaikaisen kaluston voimin tarjoamme suorituskykyä ja toimitusvarmuutta haastaviinkin urakoihin. Yrityksessämme työskentelee 2-3 työntekijää, joiden lisäksi palkkaamme muita erityisosaajia projektin ja tilanteen mukaan. Toimimme yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja käytettävissämme on laaja yhteistyökumppanien verkosto.

:

Maa-aineskuljetukset luotettavasti

Maansiirto- ja maanrakennustöiden lisäksi palveluihimme kuuluvat maa-aineskuljetukset. Kuljetamme maa-ainekset suoraan työmaille kasettiautolla, jossa on avolava. Meiltä saat sepelit, mullat ja muut maa-ainekset työmaallesi silloin, kun niitä tarvitaan, eivätkä rakennustyöt viivästy odottelun takia.

:

Maansiirtotyöt kaikille asiakkaille

Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu toimijoita laidasta laitaan. Tarjoamme palveluitamme niin yksityisille asiakkaille, eri alojen yrityksille kuin julkiselle sektorille. Esimerkiksi kunnat ja kaupungit, vesilaitokset sekä metsäyhtiöt ovat olleet asiakkaitamme vuosien varrella. Räätälöimme palveluidemme sisällön aina asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi ja toteutamme urakat sovitussa laajuudessa. Olemme ketterä ja joustava toimija, joka taipuu nopeasti kunkin projektin vaatimuksiin. 

work 1

Miksi valitsisit juuri meidät?

Yrityksemme tunnetaan Savonlinnan seudulla luotettavana toimijana, jonka ammattitaito perustuu usean vuosikymmenen kokemukseen. Toimintamme perustuu täsmällisyyteen: hoidamme asiat sovitusti, aikatauluja ja sopimuksia noudattaen.  Palvelumme on joustavaa ja työskentelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin tarpeen mukaan. Olemme pitäneet hintamme kohtuullisina, alan normaalin hintatason mukaisina, mikä tekee meistä kilpailukykyisen maansiirto- ja maanrakennusalan toimijan.

Kysy lisää maansiirto- ja maanrakennustöistä

Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy on varma valinta kaikenlaisiin kaivutöihin Savonlinnan seudulla. Meiltä saat laadukasta kaivinkonepalvelua pitkällä kokemuksella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoitus

Kun tarvitset laadukkaita maanrakennuspalveluita, ota yhteyttä meihin. Tulemme mielellämme kartoittamaan kohteen ja työt paikan päälle. Soita, laita sähköpostia tai lähetä viesti sivujemme lomakkeella, niin sovitaan sopiva aika kartoitukselle.

Tavisalontie 191
58200 Kerimäki (Savonlinna)

Ota yhteyttä